Bonucci till ligakonkurenten AC Milan

Sportspel Bonus Recension Besök
1 150% bonus upp till 1500kr! Recension Besök
2 1000 Kr för nya medlemmar Recension Besök
3 Sätt in 500 Kr - Spela med 1500 Kr! Recension Besök
4 Få 1500 kr extra att spela med! Recension Besök

AC Milan bekräftar att en överenskommelse med Juventus och Bonucci är klar. Bonucci behöver bara gå igenom den medicinska läkarundersökningen innan han kan ansluta till sitt nya lag  inom några dagar.

Bonucci

Bonucci byter klubb, från Juventus till AC Milan.

Bonucci till ligakonkurenten AC Milan

Bonucci har under sin tid i Juventus hunnit med att vinna sex ligatitlar på sju år, men nu är tiden i klubben över.

Kontraktet med Milan kommer att sträcka sig över 5 år och enligt Sky Italia kommer prislappen att ligga på 40 miljoner pund vilket motsvarar 440 miljoner kronor.

Bonucci har även under sin tid i Juventus hunnit med att göra 43 tävlingsmatcher för det italienska A-landslaget där han gjort 3 mål och en assist.

Den italienska stjärnbacken  har aldrig vunnit Champions League men har under de 3 gående säsongerna spelat 2 Champions League finaler med Juventus.  Men där har det blivit förlust med 3-1 mot FC Barcelona och så med 5-1 mot de regerande mästarna Real Madrid. Nu återstår att se om han kan lyckas vinna Champions League med sin nya klubb AC Milan.

Leaonardo Bonucci är en av en följd värvningar som den “klassiska mästarklubben” har gjort under de nya kinesiska ägarna under detta transferfönster.

Förra året fanns ett stort intresse av Bonucci från Manchester City där italiensk media rapporterade att han blivit erbjuden ett monsterkontrakt som han tackat nej till för att stanna i sitt dåvarande Juventus.