Kyle Walker till storklubben

Sportspel Bonus Recension Besök
1 150% bonus upp till 1500kr! Recension Besök
2 1000 Kr för nya medlemmar Recension Besök
3 Sätt in 500 Kr - Spela med 1500 Kr! Recension Besök
4 Få 1500 kr extra att spela med! Recension Besök

Manchester City köper Kyle Walker.

Dani Alves - Ny klubb blir PSG.

Kyle Walker, Dani Alves byter fotbollsklubb

De har spekulerats länge om att Manchester City letat efter en ny högerback och efter att de snuvats på den brasilianska superstjärnan Dani Alves av den franska storklubben Paris Saint Germain. På torsdags eftermiddagen presenterade manchesterklubben istället Kyle Walker som deras nya högerback. Kyle Walker som kommer ifrån ligarivalen Tottenham med en prislapp på cirka 540 miljoner kronor och blir därmed den dyraste försvararen genom tiderna. Tidigare hade David Luiz rekordet  när han gick från Chelsea till PSG 2014. Walkers kontrakt med Manchester city gäller i 5 år och han kommer bära nummer 2 på tröja inför kommande säsongen.

Affären och även Walker själv har hånats på Twitter av den engelska fotbollsprofilen Gry Lineker. “Tänk vad han hade kostat om han kunde slå ett inlägg”.

- Jag är glad att över att skriva på för City och kan inte vänta på att få komma igång, säger Walker till Citys hemsida. Han passar också på att hylla sin nya tränare Pep Guardiola.

-Pep är en av världens mest respekterade managers, och jag känner att han kan hjälpa mig att ta mitt spel till nästa nivå säger Walker.

Kyle Walker förväntas nu att ersätta Pablo Zabaleta och Bacary Sagna efter att Zabaleta lämnat för West Ham och den sistnämnda står kontraktslös.