Sportspel Bonus Recension Besök
1 150% bonus upp till 1500kr! Recension Besök
2 1000 Kr för nya medlemmar Recension Besök
3 Sätt in 500 Kr - Spela med 1500 Kr! Recension Besök
4 Få 1500 kr extra att spela med! Recension Besök

Livebetting

Det är roligt att syssla med sportsbetting, som är spännande och som kan ge stora vinster om du lyckas tippa rätt. För att öka dina vinstchanser kan du läsa på mycket om sporten du ska satsa på, om de olika lagen, om de individuella spelarna och så vidare. Ta gärna hjälp av experters utlåtande i tidningar och på nätet, men kom ihåg att också de kan ha fel. Gå efter din magkänsla och hoppas på det bästa. Så länge du inte satsar mer än du har råd med gör det ingenting om du förlorar ibland, men förhoppningsvis vinner desto oftare. På senare år har det kommit en form av sportsbetting som många anser är ännu roligare och ännu mer spännande än vanligt odds och det är livebetting.

Så här fungerar livebetting

Livebetting innebär att du satsar på en match under tiden den pågår. Du kan sitta hemma eller på en bar och se matchen på tv eller på internet via livestreaming. Många spelsajter erbjuder möjligheten att kolla på matcherna i direktsändning med hjälp av så kallad livestreaming, så då kan du både se matchen och lägga dina insatser samtidigt direkt i samma webbläsarfönster. Om matchen spelas där du befinner dig kan du såklart också titta på matchen från läktaren och samtidigt satsa på den med hjälp av livebetting. Idag fungerar alla spelsajter smidigt i mobilen, så det är bara att ta upp mobilen ur fickan och lägga några bets under tiden matchen pågår. Vissa spelsajter körs direkt i webbläsaren, medan andra kräver att du laddar ner en app för den tydligaste och smidigaste upplevelsen. Vi rekommenderar att du går in på spelsajten på mobilen före matchen, för att det sedan ska gå så snabbt som möjligt för dig att lägga dina insatser under matchens gång. Du vill ju inte hålla på och pilla med mobilen och kanske missa ett mål för att du inte riktigt vet hur livebettingen går till på mobilen. Se också till att ha skapat ett konto och satt in pengar om du inte redan har gjort det.

Olika sätt att spela på livebetting

Precis som i vanlig betting finns det många olika sätt att spela på livebetting. Du kan naturligtvis satsa på slutresultatet, men du kan också satsa på vem som vinner nuvarande halvlek eller period, vem som gör nästa mål och så vidare. Kom ihåg att odds skrivs ut på olika sätt, så att du vet vilka odds som gäller när du spelar. Den vanligaste formen av odds i Sverige är decimalodds, som visar chansen att vinna i siffror, till exempel 1,5. Det finns dock också bråkodds, som skrivs som ett bråktal, exempelvis 1/2. Det tredje sättet att skriva ut odds är med plus eller minus, där plus är hur mycket du vinner om du satsar 100 kronor och minus hur mycket du behöver satsa för att vinna 100 kronor. Oftast kan du välja det sätt som passar dig bäst.

Fördelarna med livebetting

Den största fördelen med livebetting är att det är mycket mer spännande än vanlig sportsbetting. Om du lägger en insats hejar du inte bara på favoritlaget för att du vill att de ska vinna, utan även för att du vill ta hem en eller flera vinster. Under tiden du ser matchen lägger du dina insatser istället för några dagar i förväg. Du kanske tittar på en match tillsammans med några kompisar och istället för att ni internt slår vad om vem som kommer att vinna kan ni var och en lägga en insats på livebetting och se vem som kommer vinnande ur matchen. På detta sätt är det inte bara en i kompisgänget som kan vinna, utan ni kan alla satsa på samma resultat och stå som vinnare när matchen är slut.

Det är också många som anser att de har större chans att tippa rätt på livebetting än på vanlig sportsbetting, eftersom de ser hur det går i matchen. Visserligen kan man läsa på om lagen före matchen, men för att få en riktigt bra känsla för dagsformen finns det ingenting som slår att se matchen live. Det är bara då som du kan avgöra på riktigt vem du tror kommer att vinna. Naturligtvis finns det inga garantier för att du kommer att ha rätt, eftersom allt kan vända på en sekund, men sannolikheten för att du ska tippa rätt är oftast större i livebetting än i vanlig sportsbetting.