Sportspel Bonus Recension Besök
1 Få 1500 kr extra att spela med! Recension Besök
2 Sätt in 500 Kr - Spela med 1500 Kr! Recension Besök
3 1000 Kr för nya medlemmar Recension Besök
4 150% bonus upp till 1500kr! Recension Besök

oddsbet.com - Om oss

Bookmakers är personer som sköter spelverksamheten, inklusive att placera spel, samla in betalningar och samordna kundernas aktiviteter. Dessa yrkesmän arbetar vanligtvis från ett centralt bettingkontor eller på en idrottsplats. Personer som arbetar inom detta yrke har vanligtvis något personligt intresse för vadslagning eller sport.

Bookmakers för också register över kundernas spel och register över kundernas konton. De övervakar också kontosaldona och fastställer riskerna med att placera spel. De kan ta emot kontanter eller debitera bankkonton elektroniskt. De kan också registrera spel på elektroniska register eller huvudböcker. De följer också hur mycket pengar som placeras på tävlingsdeltagare och avgör om en kund är äkta eller inte.

Margin

När man satsar på sportevenemang är det viktigt att känna till bookmakerens marginal. Bookmakers tjänar pengar genom en provision som beräknas som en procentandel av den insats som de accepterar. Denna provision återspeglas i oddsen. Den kan variera mellan fem och tjugo procent. Att hålla koll på marginalen kan hjälpa dig att göra bättre satsningar och undvika marknader med höga bookmakerprovisioner.

Marginalen som bookmakers betalar baseras på två viktiga faktorer: sannolikheten för en händelse och bookmakerens marginal. Ju högre sannolikhet desto lägre marginal. Dessa marginaler förändras under hela evenemanget.

Vinstmarginalen för en bookmakerverksamhet kan variera mellan fem och tjugo procent. Procentsatsen beror dock på verksamhetens popularitet och dess strategi.

Kvalifikationer för att arbeta som bookmaker

En karriär som kontorschef hos en bookmaker innebär att man leder bettingbutiker och för register över vinster och försäljning. Det krävs också goda kunskaper i personalhantering och självförtroende för att hantera stressiga situationer. Sökande kan arbeta i städer över hela landet och kan välja att arbeta för stora, licensierade bettingkontorskedjor eller oberoende butiker. Lönen för en chef varierar beroende på erfarenhet och kvalifikationer. Både akademiker och icke-akademiker kan söka tjänsten.

Ett bookmakerkontor är en plats där en person kan placera spel på sportevenemang och hästkapplöpningar. Kontoret har vanligen en kassa och visar information om kommande lopp. De svarar också på kundernas frågor och matar in spel i ett datasystem. Kunderna får ett kvitto som bevis på sina insatser.

Laglighet hos bookmaker

Ett bookmakerkontor måste vara lagligt för att få bedriva sin verksamhet. Om det inte är det kan skattemyndigheterna beordra ägaren att stryka sitt namn ur registret. Detta kan dock kräva samtycke från alla andra gemensamt registrerade ägare. Om ägaren till ett bookmakerkontor är licensierad kan han eller hon dock fortsätta att driva verksamheten.

Revenue Commissioners licensierar bookmakers i Irland. Dessutom kräver de ett intyg från Superintendent of An Garda Siochana. Om Revenue Commissioners avslår deras ansökan kan de överklaga till distriktsdomstolen.