Sportspel Bonus Recension Besök
1 Få 1500 kr extra att spela med! Recension Besök
2 Sätt in 500 Kr - Spela med 1500 Kr! Recension Besök
3 1000 Kr för nya medlemmar Recension Besök
4 150% bonus upp till 1500kr! Recension Besök

Liveodds

Den som testat att spela på odds på nätet stöter ofta på något som kallas liveodds eller livebetting. Den här rubriken finns oftast längst upp på en sajt bredvid rubriken odds eller betting. Många klickar sig in på vanligt odds, men vi rekommenderar dig verkligen att också testa liveodds.

live-odds

Detta är liveodds

Liveodds är precis samma sak som odds, det vill säga att du satsar på ett sportevenemang, men med skillnaden att du gör det under tiden matchen pågår. Precis som i vanligt odds kan du satsa på slutresultat, på resultat efter första halvlek eller period, vem som gör nästa mål och så vidare. Eftersom du satsar under tiden matchen pågår har du en helt annan möjlighet att avgöra vem som kommer att vinna. När du satsar före en match kan du studera tabeller och liknande för att skaffa dig en uppfattning om vem du tror kommer att vinna, men när du ser matchen har du en helt annan utgångspunkt. Du ser vilka spelare som är inne på plan, hur deras dagsform verkar vara och så vidare. Allt detta gör att det oftast är större sannolikhet att tippa rätt när du spelar på liveodds än när du spelar på vanligt odds.

Sporter som kan spelas på liveodds

Du kan spela på de allra flesta sporterna på liveodds och utbudet varierar litegrann beroende på vilken spelsajt du väljer att spela på, vilka ligor som är i spel just nu, vilka turneringar som pågår för tillfället och så vidare. Bland liveodds utbudet finns bland annat fotboll, tennis, basket, beachvolleyboll, bordtennis, e-sports, fotbolls-EM, internationella vänskapsmatcher med mera. För att kunna spela på liveodds måste du naturligtvis vara beredd att spela när matchen pågår. Om det handlar om utländska marknader kanske det är sent på kvällstid eller till och med under natten. För att det ska skilja sig från vanligt odds är hela poängen att du också ska se matchen, så välj ett tillfälle när du inte bara känner för att satsa på sport, utan också för att se på sport.

Här kan du spela på liveodds

Du kan spela på liveodds online via dator, surfplatta och mobil. Om du är hemma är det antagligen mest praktiskt att spela på datorn eller surfplattan. Många spelsajter erbjuder livestreaming samtidigt, vilket betyder att du har möjligheten att se matchen direkt i webbläsaren, ofta i samma fönster som du också kan lägga insatser på matchen. Detta är mycket praktiskt och du ser naturligtvis matchen som bäst på datorns stora skärm, alternativt på surfplattan. Om du befinner dig hemifrån kan du istället spela på liveodds online på mobilen. Du kan göra samma sak, det vill säga titta på matchen genom livestreaming och satsa samtidigt. Tänk bara på att livestreaming tar upp mycket datortrafik, så du kanske inte kan göra detta obegränsat. Om du är någonstans där det finns tv eller dator kan du naturligtvis titta på matchen på tv eller på datorn och bara lägga dina bets på mobilen. Det ultimata tillfället att använda mobilen till liveodds är dock när du befinner dig på läktaren och ser matchen på riktigt. Plocka upp mobilen och lägg några insatser samtidigt som du fortsätter att heja fram ditt favoritlag till vinst. Om de vinner, vinner ju också du, så du har mycket att heja för.

Att tänka på när du spelar på liveodds

När du spelar på vanligt odds har du mycket tid på dig att tänka igenom dina insatser, men när du spelar på liveodds behöver dina beslut gå mycket fortare. För att det ska gå så fort som möjligt rekommenderar vi att du redan har öppnat ett konto och satt in pengar, så att du inte behöver hålla på med det i stundens hetta. Det är dock viktigt att inte ta förhastade beslut, så att du håller dig till den budget du satt upp för ditt spelande. Om du är orolig för att du ska satsa mer än du har råd med kan de flesta spelsajter hjälpa dig med att sätta upp begränsningar. Så länge du håller dig lugn och sansad kommer du att upptäcka hur otroligt roligt och spännande det är med liveodds och kanske till och med fundera över varför du överhuvudtaget spelat på vanligt odds innan.