Lindelöf klar för United

Sportspel Bonus Recension Besök
1 150% bonus upp till 1500kr! Recension Besök
2 1000 Kr för nya medlemmar Recension Besök
3 Sätt in 500 Kr - Spela med 1500 Kr! Recension Besök
4 Få 1500 kr extra att spela med! Recension Besök

Victor Nilsson Lindelöf uppges nu vara klar för Manchester United. Klubben meddelade på sin hemsida sent igår kväll att den unga svensken kommer att lämna sitt portugisiska Benfica för spel på de brittiska öarna näst kommande säsong. Linderlöf har varit på den engelska storklubbens radar en längre tid. Det svenska stjärnskottet som fick sitt genombrott i U21-EM i Tjeckien 2015 har nu utvecklats till en storback och är  till slut klar för klubben. Övergången blev klar cirka 22:00 på lördagskvällen svensk tid.

Victor Nilsson Lindelöf  - Manchester United

Hur många år kontraktet gäller är än så länge oklart. Men övergångssumman uppges ligga på 450 miljoner kronor där även prestations bonusar är inräknade. Han blir där med den näst dyraste svenska spelaren genom tiderna efter storstjärnan Zlatan Ibrahimovic och även den dyraste svenska försvararen genom tiderna. Linderlöf förväntas få de legendariska  tröjnumret 2 som spelar som Paul Parker, Garry Nevill och samt Rafael en gång burit för The red Devills.

När den svenska division 1 klubben Västerås VK sålde Lindelöf till Benfica fick de en summa på 30 miljoner kronor. Men de kom även överens om att Västeråsklubben  skulle få en summa vid vidare försäljning av Linderlöf från Benfica. Nu när övergången till Manchester United är klar förväntas den lilla division 1 klubben få en summa på 50 miljoner kronor.