Sportspel Bonus Recension Besök
1 Få 1500 kr extra att spela med! Recension Besök
2 Sätt in 500 Kr - Spela med 1500 Kr! Recension Besök
3 1000 Kr för nya medlemmar Recension Besök
4 150% bonus upp till 1500kr! Recension Besök

Livestreaming i mobilen

Om du tycker om att spela på odds eller betting på mobilen har du kanske hört talas om livestreaming i mobilen och funderat över vad det kan vara. Fortsätt läsa den här artikeln för att få en överblick över vad livestreaming i mobilen handlar om.

live-streaming

Vi rekommenderar Bet365, när du vill spela på sport live.

Vad är livestreaming?

Livestreaming innebär kort och gott en livesändning över internet som du kan se på datorn, surfplattan eller mobilen. I oddssammanhang handlar det naturligtvis om sportevenemang, matcher, mästerskap och så vidare. Det liknar till mångt och mycket en direktsändning i tv, men via livestreaming får du tillgång till många fler sportevenemang än på tv. Det kan dock finnas vissa begränsningar för vad du kan se via livestreaming. Evenemang som spelas i samma land som du befinner dig i eller som innehåller en spelare eller ett lag som kommer från samma land som du befinner dig i stoppas ibland och det kan även finnas andra rättighetsbegränsningar i vissa områden. Vanligtvis är fördröjningen i livestreaming cirka tio sekunder, vilket är samma som livesändningar på tv. Ibland kan dock fördröjningen vara längre och det är naturligtvis ingenting som oddssajterna tar ansvar för. Det kan också bero på att din internetuppkoppling inte är tillräckligt snabb. De flesta har tillräckligt snabb internetuppkoppling hemma på datorn, men om du till exempel ligger med surfplattan i hängmattan i trädgården är det inte säkert att signalen är tillräckligt stark, utan att du får fördröjning på sändningen. Detta gäller också på mobiler, eftersom livestreaming då går via 4G-nätet. På de flesta ställen i Sverige är mottagningen tillräckligt stark, men om du befinner dig på båten mitt ute i havet kanske du får fördröjning på livesändningarna.

Du kan som sagt se på sportevenemang via livestreaming på många olika oddssajter. Ibland kan du se det direkt och på andra sajter måste du öppna ett konto och sätta in pengar, ha lagt ett spel inom det senaste dygnet eller liknande. Gå in på din favorit-oddssajt och se vad som gäller just där.

Varför finns livestreaming på oddssajter?

Livestreaming är som sagt en tjänst som många oddssajter erbjuder och den huvudsakliga anledningen till detta är att de också erbjuder liveodds. Liveodds betyder att du kan satsa på matcher under tiden de pågår. Detta gör inte bara matchen mycket mer spännande att titta på, utan du får också större chans att tippa rätt resultat, eftersom du ser åt vilket håll matchen verkar gå, vilken dagsform spelarna har och så vidare. Det finns också speciella satsningar bara för liveodds, till exempel vem som gör nästa mål, vilket lag som får nästa hörna med mera. Om du inte har möjligheten att se matchen på riktigt är livestreaming ett perfekt alternativ. Du ser då matchen direkt på din dator, surfplatta eller mobil och kan samtidigt lägga insatser på liveodds. De flesta oddssajter som erbjuder livestreaming gör det i samma fönster i webbläsaren som du har möjlighet att satsa i. Detta betyder att du inte ens behöver lämna matchen, utan kan klicka vid sidan om sändningen för att lägga din insats.

Vilka är de stora fördelarna med livestreaming i mobilen?

Du kan se på matcher med livestreaming på datorn, surfplattan och mobilen och alla dessa tre sorters enheter har sina fördelar. På alla enheter kan du titta på matcherna när som helst, men bara på mobilen kan du också välja var du vill titta. Om du är hemma är det extra bekvämt att titta på mobilen, eftersom det är den enhet som är lättast att hålla i. Du kan sitta och äta samtidigt som du tittar, ligga i soffan eller till och med ligga i sängen. En mobil är aldrig tung att hålla, utan alltid praktisk. När du åker hemifrån är mobilen den enda enhet du kan titta på livestreaming på, såvida du inte befinner dig någonstans där det finns datorer. Genom att se på direktsända matcher på livestreaming i mobilen behöver du aldrig mer ha en tråkig stund. Du kan titta på bussen, i kön i mataffären, i väntan på din dejt eller precis var du vill. Vi rekommenderar att du skaffar ett par hörlurar, om du inte redan har några, så att du inte stör dina medmänniskor. Testa livestreaming i mobilen och lägg några oddssatsningar samtidigt!