Vägen till vinst

Sportspel Bonus Recension Besök
1 150% bonus upp till 1500kr! Recension Besök
2 1000 Kr för nya medlemmar Recension Besök
3 Sätt in 500 Kr - Spela med 1500 Kr! Recension Besök
4 Få 1500 kr extra att spela med! Recension Besök

Nu har vi gått genom grunderna för sportvadslagning och det är dags att gå vidare till att fokusera mer på hur du som spelare ska hitta rätt bland alla valmöjligheter och spelalternativ samt att påbörja vägen till vinsterna.

vägen_till_vinst

Fotboll är utan tvekan etta

Precis som i alla spel baserade på skicklighet är kunskap nyckeln till ett framgångsrikt lirande. Av denna anledningen är det mer tacksamt att som spelare hålla sig till spel som man är intresserad av och som man rent av följer på nära håll. Just fotboll är det klart mest populära spelobjektet inom svensk sportsbetting. I alla fall om man frågar de flesta av dagens sportexperter. Fotboll är utan tvekan etta. Tvåa kommer hockey, trea tennis och fyra hand är sporten handboll.

Det största sportspelet är 1X2

Det största sportspelet är “1X2”, medan de så kallade specialspelen på matcher har ökat de senaste fyra, fem åren. Då tänker vi på sådant som första målskytt, antalet hörnor i en match och gula kort med flera andra sorters specialspel. På olika spelbolag ser trenden likadan ut. Den populäraste spelformen är matchodds, 1X2. Folk har fortfarande inte lärt sig att spela övriga bets runt matcher.

Champions League

Med tanke på att fotboll är det populäraste objektet är det föga överraskande att det är spel på Champions League som är det mest spelade spelet bland spelbolagen världen över. Något som alla vi som har spel konton på flera olika spelbolag har märkt när tisdagar och onsdagar närmar sig i Champions League tider. Då många spelbolag skickar ut epost meddelanden om sportspelen inför kvällen. Det är Champions League som dominerar säger alla experter som vi pratat med. Champions League är det mest intressanta för oss svenskar, mycket tack vare Zlatan och alla de andra stjärnorna inom fotbollen. De stora fotbollslagen som Barcelona, Real Madrid, Bayern München, Chelsea gör också att intresset är så stort här.

Känn till förutsättningarna

Om du är bekant med lagen samt känner till förutsättningarna och historiken lagen emellan är det också lättare att avgöra värdet på oddset du får på ett spelbolag. Storspelare jagar hela tiden övervärde, det vill säga ett odds som spelaren i fråga anser inte speglar lagens egentliga chanser i matchen. Likaså är det lättare att säga att det inte finns värde i att spela på en match. Vi tar ett exempel i fotbollslaget Barcelona, som är väldigt populära som favoriter hos många sportsbettare. När de spelar på hemmaplan, “Nou Camp”, ligger oddsen väldigt sällan över 1,20. Även om vi vet med oss att Barcelona sällan förlorar på hemmaplan, måste vi ändå ställa oss frågan om det är värt att spela på matchen. Finns det värde i att spela en megastor favorit till 1,20 gånger pengarna? Hur mycket pengar blir det om din trippel går in, är det värt pengarna? Detta är frågor du måste ställa dig.